Degradanten treffen elkaar: "Het blijft hetzelfde affiche"

22 augustus 2016, 17:50

SC Cambuur en De Graafschap acteerden vorig seizoen allebei in de Eredivisie, maar strijden maandagavond tegen elkaar in de Jupiler League. De Graafschap-speler Nathaniel Will en coach Jan Vreman kijken uit naar de kraker in Leeuwarden.

"Voor de buitenwacht is dit misschien op een ander niveau. Maar het is nog steeds Cambuur tegen De Graafschap, hetzelfde affiche. Dus daar gaan we weinig van merken. Het is voor ons gewoon een wedstrijd die wordt gespeeld op het scherpst van de snede", zegt Will tegen Omroep Gelderland. De verdediger verwacht een pittig duel. "Ze hebben nog veel jongens van vorig jaar met een dosis ervaring. We kommen allebei uit de Eredivisie, dus we hebben iets moois aan ervaring kunnen meenemen in ons rugzakje. Het wordt een mooie wedstrijd."

Trainer Vreman verwacht een spannende wedstrijd in Leeuwarden. "In voorgaande wedstrijden heb je al kunnen zien dat in de Jupiler League veel teams aan elkaar gewaagd zijn", zegt de coach op de clubsite. "Wat ik van Cambuur heb gezien is dat zij agressief in hun spel zijn, waarmee ik doel op dat zij graag druk vooruit willen zetten. Of de wedstrijden van vorig seizoen meespelen? Nee. We hebben het toen twee wedstrijden heel moeilijk gehad met Cambuur en het wordt nu weer lastig, want gemakkelijke wedstrijden zitten er dit jaar niet tussen."

Cambuur - De Graafschap start vanavond, net als alle andere Jupiler League-wedstrijden, om 20.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen