Bruma ziet concurrent vertrekken, Stam haalt verdediger

22 augustus 2016, 23:18

Jeffrey Bruma heeft een concurrent minder in de strijd om een plek in het centrum van de defensie van VfL Wolfsburg. De Duitse club meldt maandag via de officiële kanalen dat Dante naar OGC Nice vertrekt.

Dante stond voor zijn tweede seizoen bij Wolfsburg. De Bundesliga-kampioen van 2009 nam de Braziliaan afgelopen zomer voor 4,5 miljoen euro over van Bayern München. Dante speelde 23 wedstrijden namens Wolfsburg in de Duitse competitie en kwam daarin één keer tot scoren. In de Champions League speelde hij negen duels voor die Wölfe. Eerder kwam Dante uit voor onder meer Lille, Standard Luik en Borussia Mönchengladbach.

Manager Jaap Stam verwelkomt bij Reading FC juist een verdediger. De Engelse tweedeklasser meldt maandag dat Tyler Blackett een contract voor drie seizoenen heeft getekend in het Madejski Stadium. De 22-jarige mandekker komt over van Manchester United. Blackett doorliep de jeugdopleiding van Manchester United, maar wist niet door te breken in het eerste elftal. Eerder speelde hij op huurbasis voor Blackpool, Birmingham City en Celtic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen