Strootman en Misidjan aan aftrap in Champions League

23 augustus 2016, 20:15

Kevin Strootman heeft vanavond een basisplaats bij AS Roma in de return tegen FC Porto in de laatste voorronde van de Champions League. In tegenstelling tot afgelopen weekend in het competitieduel met Udinese (4-0 winst) is de Nederlandse middenvelder deze keer geen aanvoerder; de band zit om de arm van Daniele De Rossi.

Francesco Totti begint op de bank bij AS Roma tegen FC Porto. De eerste ontmoeting tussen beide clubs eindigde vorige week in Portugal in een 1-1 gelijkspel. Bij de tegenstander is Bruno Martins Indi er niet bij. FC Porto heeft de Nederlandse verdediger niet ingeschreven voor de Champions League.

Ludogorets verdedigt in Tsjechië een 2-0 voorsprong op Viktoria Plzen. De Bulgaren doen dat met Virgil Misidjan in de basis, Jody Lukoki begint op de bank. Bij Celtic start keeper Dorus de Vries als reserve op visite bij Hapoel Be'er Sheva. De Schotten wonnen de thuiswedstrijd tegen de Israëlische club met 5-2. Bas Nijhuis is de scheidsrechter bij Hapoel Be'er Sheva - Celtic.

De drie bovengenoemde wedstrijden beginnen om 20.45 uur. Dat geldt ook voor Legia Warschau - Dundalk en AS Monaco - Villarreal. Legia Warschau verdedigt op eigen veld een 2-0 voorsprong, Monaco won vorige week in Spanje met 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen