Gudelj: "We speelden te veel met schijt in de broek"

25 augustus 2016, 11:43

Nemanj Gudelj heeft flink de pest in de pijnlijke eliminatie van Ajax in de play-offs van de Champions League. De middenvelder ging met de Amsterdamse club kans- en roemloos met 4-1 ten onder bij FC Rostov en is daarom veroordeeld tot het spelen van Europa League-voetbal. Dat komt wel even aan bij de Serviër.

"Het was gewoon een kutavond", zegt Gudelj bij Ajax TV over de zeperd in Rusland. "We kwamen hier naartoe om Champions League-voetbal te kunnen spelen. We hadden met elkaar afgesproken om te laten zien dat we dat liever wilden dan de tegenstander, maar dat kwam geen moment naar boven. Het heeft er nooit ingezeten. We speelden te veel met schijt in de broek. Hoe dat komt, weet ik niet. In zulke wedstrijden moeten we lef tonen, maar we zijn op volwassenheid afgetroefd. We speelden kinderachtig voetbal, terwijl zij er juist bovenop zaten", verzucht Gudelj.

Gudelj weet dat de score, zeker voor de onderbreking, zelfs nog hoger had kunnen uitvallen. "In de rust stond het echter nog maar 1-0 voor hun, waardoor we met twee goals alsnog door konden gaan. Toch kregen we in de tweede helft weer klotegoals tegen. Het was een heel vervelende avond", bromt de middenvelder, die zich nu dus opmaakt voor de Europa League. "Uiteindelijk is dat ook voetbal. Je wint of verliest. Maar de manier waarop we nu verloren hebben, dat kan niet. Dit mag niet gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen