Holla vertrekt bij Brighton: "Zijn kansen waren gering"

25 augustus 2016, 17:48   Bijgewerkt: 25 augustus 2016, 17:53

Danny Holla heeft zijn verbintenis bij Brighton & Hove Albion laten ontbinden. De 28-jarige Nederlandse middenvelder stond sinds augustus 2014 onder contract bij de Engelse tweedeklasser. Eerder speelde hij in Nederland voor FC Groningen, PEC Zwolle, VVV-Venlo en ADO Den Haag.

"Met de opties en strijd die we hebben op het middenveld, vond Danny zijn kansen te gering. Aan de situatie zou waarschijnlijk ook niets veranderen", aldus manager Chris Hughton op de officiële website van Brighton & Hove Albion. "Het is niet geworden wat Danny en de club ervan gehoopt hadden, maar dat gebeurt soms in het voetbal. Ik kan wel zeggen dat hij een heel professionele aanpak heeft en zijn instelling op de training was in mijn tijd als manager uit de hoogste categorie."

Sinan Bytyqi

Sinan Bytyqi verlengde zijn contract bij Manchester City tot de zomer van 2019. De 21-jarige middenvelder uit Oostenrijk speelde in de eerste helft van 2015 op huurbasis voor SC Cambuur, maar kwam als gevolg van een zware knieblessure niet verder dan acht eredivisieduels voor de Friese club.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen