Ajax-target uitgejoeld: "Zat altijd met hoofd bij Genk"

26 augustus 2016, 08:50

Leon Bailey staat te boek als een groot talent en daarom wilde Ajax graag werk maken van de pas 19-jarige aanvaller van Racing Genk. De Ajacieden hebben donderdag echter nul op het rekest gekregen van de veelbelovende Jamaicaan en diens directe omgeving. Nadat dit nieuws naar buiten kwam, liet Bailey meteen weer zijn waarde voor Genk zien. Met een goal en een assist was hij belangrijk in de 2-0 zege op Lokomotiva Zagreb, goed voor Europa League-plaatsing.

Het goudhaantje ging na de Europese overwinning in op zijn situatie bij Genk, waar hij een tijdje uitgefloten werd wegens het geflirt met Ajax. Vooral tijdens de competitiewedstrijd tegen Waasland-Beveren was het raak. "Er is heel wat gebeurd. Het gejoel van de fans stoorde mij wel. Iedereen mag zeggen wat hij of zij wil, maar ik weet dat ik met mijn hoofd altijd bij Genk zat", zo citeert Sporza het talent van Genk.

Craig Butler is de manager en vader van Bailey en speelde een opvallende rol in de transfersoap, die dus niet eindigde met een overstap. "Mijn vader is niet gek. We hebben een goed gesprek gehad met technisch directeur De Condé en dat heeft veel veranderd. Dimitri is als familie voor mij en ik heb veel respect voor hem. Aan een transfer wil ik nu niet meer denken. Ik focus mij volledig op Genk en hoop een goede Europa League-campagne te spelen. Hopelijk loten we een paar mooie ploegen. Manchester United bijvoorbeeld zou fantastisch zijn", aldus Bailey.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen