Heerenveen en PEC Zwolle maken elkaar niet wijzer

26 augustus 2016, 15:24

Na drie speelronden zijn sc Heerenveen en PEC Zwolle nog altijd zonder overwinning in het eredivisieseizoen. De Friezen en de Overijsselaars treffen elkaar zaterdagavond in het Abe Lenstra Stadion en het is duidelijk dat beide trainers de tegenstander in het duel der concurrenten geen enkel stukje informatie willen geven.

Streppel: "Er zit ontwikkeling in"

Streppel laat zich niet gek maken door het uitblijven van een zege. Ook niet na het verlies in Nijmegen. "We hebben het vizier snel op PEC gericht. We zijn bezig met onze manier van spelen en volgens mij gaat dat best prima. Er zit ontwikkeling in ons spel. Als je goed speelt, gaat dat vanzelf punten opleveren", aldus de Heerenveen-trainer, die respect heeft voor de opponent van dit weekend. "PEC voert een goed beleid en heeft een vaste herkenbare speelstijl. Het is een kwestie van tijd en dan gaan ook zij meer punten pakken. Laten we hopen dat het nog een weekje langer duurt voor dat gebeurt."

Jans: "Tijd om dingen te verbeteren"

PEC Zwolle staat na drie duels op één puntje en vorige week schoot de ploeg flink tekort in het thuisduel met PSV (0-4 verlies). Coach Ron Jans grijpt daarom in. Wat hij precies gaat doen, is niet duidelijk. Hij trainde voor het duel met Heerenveen achter gesloten deuren. "We gaan het niet elke keer doen, maar ik vond dit wel een goed moment. We willen Heerenveen niet wijzer maken. Maar we doen het ook om het belang van de wedstrijd nog een keer te benadrukken richting de groep. Het wordt tijd dat een aantal dingen gaat verbeteren", stelt Jans bij RTV Oost.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen