Juventus boekt ook minimale overwinning op Lazio

27 augustus 2016, 20:08

Titelverdediger Juventus heeft ook haar tweede wedstrijd in het nieuwe Serie A-seizoen met een minimale marge gewonnen. De ploeg uit Turijn zegevierde zaterdag in de uitwedstrijd tegen Lazio met 1-0. Vorige week begon Juventus de competitie met een 2-1 thuiszege op Fiorentina.

In de eerste helft van het treffen tussen Lazio en Juventus waren kansen schaars, waardoor de 0-0 stand bij rust niet heel lastig te verklaren was. In het begin van de tweede helft stichtte Juventus meer gevaar en dat leidde in de 66ste minuut tot de 0-1 van Sami Khedira. De Duitse middenvelder draaide zich na een pass van Paulo Dybala weg bij Stefan de Vrij en werkte de bal vervolgens in de verre hoek.

De Vrij was de enige Nederlander die speeltijd kreeg bij Lazio; Wesley Hoedt en Ricardo Kishna bleven op de bank. Lazio won vorige week in de eerste speelronde, mede door een goal van Hoedt, met 4-3 bij Atalanta Bergamo.