Briljante Ziyech leidt FC Twente langs Sparta

27 augustus 2016, 22:40   Bijgewerkt: 28 augustus 2016, 00:02

FC Twente kende vanavond geen problemen met Sparta: 3-1. Hakim Ziyech vermaakte het toegestroomde publiek in de Grolsch Veste met uitstekend spel en speelde een nagenoeg perfecte wedstrijd. De speler die voor een vertrek naar Ajax lijkt te staan verzorgde zowel de 1-0 als de beslissende 3-1.

De afgelopen dagen ging in de regio Twente alle aandacht uit naar Ziyech. De Marokkaanse spelverdeler, die deze zomer al met zoveel clubs in verband is gebracht, lijkt opeens volop in beeld te zijn bij Ajax. Vanavond schitterde Ziyech echter ouderwets – al dan niet voor de laatste keer – in de Grolsch Veste.

Ziyech schroefde zijn transferwaarde nog maar eens op door een bijna foutloze partij te spelen. De heerser op het middenveld van Twente draaide keer op keer weg bij zijn tegenstanders alsof zij er niet stonden en strooide met de ene na de andere dieptebal op maat, zo nu en dan gegeven met de buitenkant van zijn linkervoet. Binnen het kwartier bekroonde hij zijn uitstekende vorm bovendien met een doelpunt.

Uit een rappe tegenaanval produceerde Twente nog voor rust de 2-0. De opgekomen linksachter Aleksandar Trajkovski behield voorin het overzicht en koos voor de mee opgekomen Yaw Yeboah. Van buiten het zestienmetergebied krulde hij de bal met links onhoudbaar in de hoek en achter de doelman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen