Streppel blij met eerste zege, Jans praat over 'boeiende tijden'

27 augustus 2016, 23:40

Na twee gelijke spelen en een nederlaag boekte SC Heerenveen zaterdag de eerste zege van het seizoen. De Friese club won in het eigen Abe Lenstra Stadion met 1-0 van PEC Zwolle, door een goal van Sam Larsson in de vijftigste minuut.

Larsson was na de doelwissel pas in de ploeg gekomen bij SC Heerenveen. "Als je wil winnen en het publiek moet vermaken, dan moet het gas erop. Daarom hebben we in de rust een wissel gepleegd", zei Jurgen Streppel, de coach van de Friese club, na afloop op de persconferentie. "Larsson had een geweldige drive, dat gold voor iedereen in de tweede helft. We hebben verzuimd het uit te spelen, maar ik ben blij met de zege."

PEC Zwolle heeft door de nederlaag nog altijd slechts één punt. "Het zijn boeiende tijden", reageerde trainer Ron Jans. "We zijn het gewend om een heel goede start te hebben, maar dat hebben we nu zeker niet. We hebben tegen Heerenveen aan de bal weinig laten zien. Dit keer is er wel geknokt. We moeten blijven werken en geen magische dingen gaan doen, maar gewoon door. We moeten nu op de lange termijn denken. De resultaten zullen vast wel komen, alleen weet niemand wanneer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen