Feyenoord-debutant El Hankouri: "Altijd van gedroomd"

28 augustus 2016, 10:48

Feyenoord won zaterdag in de eigen Kuip niet alleen van Excelsior, er maakte ook een speler zijn debuut in het eerste elftal van de club. Mo El Hankouri mocht tien minuten voor tijd invallen van coach Giovanni van Bronckhorst, iets dat hij na afloop nog niet helemaal kon geloven.

"Hiervan heb ik altijd gedroomd", aldus El Hankouri op de officiële website van Feyenoord. "Ik ben geboren en getogen in Rotterdam-Zuid. Feyenoord is altijd mijn club geweest. Als kleine jongen hoorde ik vaak al het geluid van De Kuip in de verte. Dan wil je maar één ding: daar ooit zelf spelen. Dat je dan op 19-jarige leeftijd voor Feyenoord mag debuteren in zo'n mooi stadion als De Kuip is heel mooi. Voor mezelf, maar ook voor mijn ouders die me altijd gesteund hebben."

El Hankouri durfde al gelijk zijn acties te maken tegen Excelsior. "Ik heb veel vertrouwen in mezelf en durf altijd mijn eigen spel te spelen. Daarom maakte ik meteen en paar acties. Dat gewaardeerd door het publiek, hoorde ik. Dat gaf een heerlijk gevoel. Van deze avond ga ik de rest van het weekend genieten", besluit de aanvaller.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen