Sevilla-verdediger wil naar Liverpool

18 mei 2006, 10:26

Sevilla-verdediger Daniel Alves staat nadrukkelijk in de belangstelling van Liverpool. De 23-jarige vleugelverdediger maakt een goed seizoen door, waarin hij onder meer met zijn ploeg beslag wist te leggen op de UEFA Cup. Naar verluidt heeft Liverpool zich bij de Spaanse clubleiding al officieel gemeld voor de Braziliaan, die wel oren heeft naar een overstap naar de Premier League.

"Liverpool is een aantrekkelijke optie, zeker omdat er een Spaanse trainer en twee Spaanse spelers aanwezig zijn. Dat maakt het toch iets gemakkelijk voor mij om mijn plekje te vinden en me aan te passen", zegt Alves over de belangstelling van The Reds. "Ik ga de komende tijd mijn opties afwegen, maar het doet me goed dat grote ploegen belangstelling tonen."

"Elke speler heeft de ambitie om voor Europese topclubs te spelen, zoals Liverpool op dit moment is. Liverpool is een grote club, met veel historie. Het maakt me trots dat ze interesse in me hebben en voor mij is een transfer naar Liverpool een mooie kans", aldus de Braziliaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen