Ajax wilde spelers voor neus PSV wegkapen: "Niet mijn stijl"

29 augustus 2016, 15:29

Ajax heeft de afgelopen tijd meerdere malen geprobeerd om een speler vast te leggen, terwijl PSV op dat moment al in vergevorderde onderhandelingen zat met het transferdoelwit. Dat heeft technisch manager Marcel Brands aangegeven in gesprek met het online voetbalkanaal FC Afkicken.

Niet alleen in de Eredivisie zijn Ajax en PSV rivalen van elkaar, maar ook als het gaat om het aantrekken van spelers. "Ik ben eigenlijk nooit echt met Ajax bezig, maar ik begreep van Luuk de Jong dat hij de avond voordat hij bijtekende door Marc Overmars werd gebeld. Ik hoorde laatst ook dat, toen wij het bijna rond hadden met Bart Ramselaar, Ajax ook aangaf dat het geïnteresseerd was", zo gooit Brands een boekje open.

"Wat moet ik daar van denken?", vraagt de technisch manager van PSV zich af. "Het is in ieder geval niet mijn stijl. Als ik geïnteresseerd ben in een speler, dan meld ik dat niet op de laatste dag omdat een andere club belangstelling heeft. Wij hebben belangstelling in een speler omdat wij hem goed vinden, niet omdat iemand anders belangstelling heeft", stelt Brands.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen