Jozefzoon zinspeelt toch op transfer: "Situatie is veranderd"

29 augustus 2016, 20:48

Florian Jozefzoon hoopt alsnog op een transfer. De vleugelaanvaller van PSV gaf eerder nog aan niet te willen vertrekken na 26 augustus. Van die uitspraak lijkt de voorhoedespeler inmiddels teruggekomen te zijn.

Jozefzoon kwam in een eerder stadium niet tot een persoonlijk akkoord met Union Berlin. "De situatie is veranderd", vertelt zaakwaarnemer Winnie Haatrecht aan Voetbal International. "Destijds gingen wij ervan uit dat wanneer Florian en Luciano Narsingh zouden blijven, PSV ook niks meer zou doen. In de tussentijd zijn er drie spelers gehaald. Het wordt voor Florian nu wel heel lastig om aan spelen toe te komen."

"Er is wel wat interesse, maar we kunnen niet reageren omdat er geen concreet voorstel ligt. Je moet dan denken aan omliggende landen. Florian heeft een jong gezinnetje. Eerder was er interesse van het tweede niveau van Rusland, maar daar zit hij niet op te wachten. Je wilt wel op een bepaald niveau zitten waar je je als speler kunt door ontwikkelen en waar je nog een beetje in beeld blijft."

Het contract van Jozefzoon loopt nog voor een seizoen door. "Florian verlengde zijn contract toen hij herstelde van een blessure. Daar zijn we PSV ook heel dankbaar voor. We gunnen de club dan ook een transfersom. Het probleem is alleen dat weinig clubs een transfersom kunnen betalen. We gaan kijken wat de komende dagen brengt. Als het niks wordt, blijft hij gewoon bij PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen