Faik tekent bij Excelsior: "Meer voetbal dan bij Roda vorig jaar"

30 augustus 2016, 14:35

Excelsior is erin geslaagd om Hicham Faik vast te leggen. De 24-jarige middenvelder komt transfervrij over van Roda JC en tekende vandaag (dinsdag) een contract voor twee seizoenen, zo meldt de Rotterdamse club op de eigen website. In de voorbereiding trainde Faik al enige tijd mee met de selectie.

"Het is belangrijk dat ik een goed gevoel heb bij een club. Bij Excelsior was dat vanaf de eerste dag het geval. Het is een kleine, maar warme club. Iedereen binnen de club is met elkaar bezig en dat zie je niet overal. Ik voel me thuis bij Excelsior en daarom heb ik getekend.''

Afgelopen week was Faik in Italië, waar hij bijna rond was met US Salernitana 1919 uit de Serie B. "Ik zag echter al snel dat het voetbal wat ze daar spelen niet bij mij past. Financieel was het misschien een goede stap geweest, maar het voelde niet goed. Ik wilde het liefst in de Eredivisie blijven."

Faik volgde Excelsior in het begin van het seizoen en het beviel hem wat hij zag. "Excelsior probeert veel meer voetballend op te bouwen dan bijvoorbeeld Roda JC vorig jaar. Niets ten nadele overigens van Roda JC, dat is een mooie club met mooi publiek, maar dat was de intentie van de trainer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen