Bekritiseerde Boëtius gaat voor kans bij FC Basel

31 augustus 2016, 10:59

Jean-Paul Boëtius laat zich niet gek maken door zijn situatie bij FC Basel, die vrij uitzichtloos begint te worden. Toch weigert de 22-jarige vleugelaanvaller om het bijltje erbij neer te leggen. De voormalig Feyenoord wil in Zwitserland knokken voor speelminuiten.

In een Zwitsers dagblad werd Boëtius omschreven als 'Millionen-Flop', maar de jeugdinternational van Oranje blijft daar rustig onder. "Die krant wil altijd een beetje stoken, omdat het eigenlijk alleen maar goed gaat bij Basel", reageert Boëtius in De Telegraaf. "Er was een kans om weg te gaan en er was ook interesse vanuit Nederland, ja. Maar ik wil niet weglopen van de situatie, ik moet gewoon bikkelen. Dat wordt altijd beloond."

Boëtius hoopt dat hij de verwachtingen alsnog kan waarmaken bij Basel. "De club heeft veel geld voor mij betaald, het is nu nog niet gelopen zoals het moet, maar mijn periode daar is nog niet afgelopen. In drie jaar kan veel gebeuren, maar in zes maanden ook. Op dat laatste mik ik natuurlijk", aldus de positieveling, die mede door blessures weinig aan de bak komt in Zwitserland. "Het is lastig als je vier weken achter elkaar op de bank zit en niet eens mag warmlopen. Dan raak je boos, teleurgesteld. Ik train voor mijn gevoel goed, dus dan wil je beloond worden."

Vooralsnog blijft Boëtius dus geloven in een goede afloop van zijn Zwitserse avontuur. "Ik heb gesprekken gevoerd met de president en zo lang hij, de directeuren en mijn medespelers het geloof wat ze nu hebben in mij behouden, dan komt het goed. Dat is het enige wat ertoe doet. Ik heb na Feyenoord een mooie stap gemaakt en ik ga nóg een mooie stap maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen