Willem II haalt vleugelaanvaller op bij MVV Maastricht

31 augustus 2016, 14:47

Willem II heeft op de slotdag van de transferperiode een vleugelaanvaller aan de selectie toegevoegd. De Tilburgse eredivisionist heeft Jordy Croux overgenomen van MVV Maastricht. De 22-jarige Belg heeft na een succesvolle medische keuring een contract voor drie seizoenen getekend, met een optie voor nog een jaar.

Croux is een voormalig jeugdspeler van Racing Genk, waarvoor hij 23 wedstrijden speelde voor het eerste elftal. De flankspeler werd een half seizoen uitgeleend aan OH Leuven, alvorens hij de overstap maakte naar MVV. Daar noteerde hij 78 wedstrijden en vijftien doelpunten in ruim twee seizoenen.

"Ik hoop veel speelminuten te gaan maken in dit mooie tenue", glimlacht Croux na zijn transfer naar Willem II. "Ik was toe aan de stap van de eerste divisie naar de Eredivisie. Daar wil de trainer me ook graag laten spelen. Ik kan zowel voorzetten geven als naar binnen trekken en op doel schieten", aldus de ex-MVV'er, die met rugnummer 14 gaat spelen bij de Tricolores. "Ik weet dat dat hier in Nederland een speciaal nummer is, maar voor mij is het gewoon het nummer waarmee ik ook bij Leuven heb gespeeld."

"Met Jordy hebben we de gewenste aanvallende versterking binnen. Hij is een typische buitenspeler die met een goede voorzet of actie gevaarlijk kan zijn", zegt technisch manager Joris Mathijsen op de clubwebsite over de aankoop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen