Helmond Sport huurt Eagles-spits en strikt Godee

31 augustus 2016, 15:45

Go Ahead Eagles laat Teije ten Den dit seizoen ervaring opdoen in de Jupiler League. De 23-jarige aanvaller is op huurbasis naar Helmond sport verkast. Hij kwam in 2013 van Rohda Raalte naar de Deventerse club, maar wist nog geen doorbraak te forceren. Daarom werd hij tijdens de tweede helft van het seizoen 2014/2015 al verhuurd aan FC Oss.

Ten Den promoveerde vorig seizoen wel met Go Ahead naar de Eredivisie. Met 21 optredens en vijf doelpunten droeg hij zijn steentje bij aan het pakken van de vijfde plaats, die uiteindelijk voortvloeide in promotie. Toch is Ten Den het grootste deel van dit seizoen dus niet op het hoogste niveau te bewonderen.

Naast Ten Den heeft Helmond Sport ook melding gemaakt van de komst van Joey Godee. De 27-jarige aanvaller was de afgelopen tijd al op proef bij de Brabanste eerstedivisionist en heeft zich nu op amateurbasis verbonden aan Helmond Sport. "De afgelopen tijd heb ik een goede indruk kunnen krijgen van de groep en van de club. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik met veel overtuiging aan de slag wil bij Helmond Sport. Ik wil mijn steentje bijdragen aan het team en daarnaast investeren in mezelf om me verder te ontwikkelen", aldus Godee, oud-speler van Sparta, AGOVV Apeldoorn, Cercle Brugge en Go Ahead.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen