Boze Barbarez: "Salaris De Jong veel te hoog"

18 mei 2006, 11:53

Sergei Barbarez heeft geen goed woord over voor de clubleiding van Hamburger SV. De spits, die vertrekt naar Bayer Leverkusen, voelt zich 'respectloos' behandeld door de Noord-Duitse club. "Als je ziet hoeveel geld iemand als Nigel de Jong verdient, slaat de aanbieding die HSV mij gedaan heeft nergens op. Want laten we eerlijk zijn: hoeveel heeft hij nu voor de club gedaan?", vraagt Barbarez zich af in gesprek met het Duitse Kicker.

Barbarez zat deze week rond de tafel met een afvaardiging van HSV om een nieuw contract te bespreken, maar die gesprekken verliepen volgens de spits allesbehalve goed. "Het was heel teleurstellend, misschien was het wel de meest merkwaardige dag uit mijn leven. De onderhandelingen waren één grote farce. Ik had speciaal mijn vrouw meegenomen, omdat zij de afgelopen weken weigerde te geloven hoe hard de clubleiding het speelde. Nu zag ze het met eigen ogen en ze wist niet wat ze meemaakte", zegt de Bosniër.

"Het waren schijnonderhandelingen, Hamburger SV wilde alleen dat de buitenwacht dacht dat ze er alles aan deden om mij te behouden. Niets was echter minder waar, niemand bij HSV wilde met mij verder. De onderhandelingen waren niets meer dan een poppenkast", vindt hij.

Volgens Barbarez liggen de verhoudingen bij HSV volledig scheef. "Neem bijvoorbeeld de 22-jarige Nigel de Jong. Hij heeft een contract, dat in geen enkele verhouding staat met hetgeen ik verdien. Want laten we eerlijk zijn: wat heeft hij, vergeleken met mij, nou voor de club betekend? Maar goed, ik gun hem zijn geld van harte hoor."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen