Thesker had voor het geld in Duitsland kunnen kiezen

31 augustus 2016, 20:35

Stefan Thesker maakte deze zomer bewust de keuze om definitief de overstap te maken naar FC Twente, dat hem vorig seizoen huurde van Greuther Fürth. Naar eigen zeggen hadden ook clubs uit de Tweede Bundesliga belangstelling voor hem.

"Ik kon bij clubs in de Tweede Bundesliga beduidend meer verdienen", vertelt Thesker aan Voetbal International. "De laatste jaren zijn echter hectisch geweest en ik had behoefte aan een bepaalde zekerheid. Ik voetbal nu weer in de nabijheid van mijn familie en met René Hake heb ik een trainer die vertrouwen in me heeft."

"FC Twente is nog steeds een mooie club. Kijk alleen maar naar de manier waarop publiek en sponsors in de moeilijke periode achter de club zijn gaan staan. Als je het hebt over een emotionele achtbaan, die spanning was er dus ook nog. Eerst de sportieve strijd tegen degradatie, daarna het gevecht in de rechtbank."

"Ik heb doelbewust voor drie jaar getekend bij FC Twente. Belangrijk is dat ik de komende jaren veel ga spelen. Ik moet in alle opzichten constanter worden en groeien in mijn leidersrol. Dat is nu mijn uitgangspunt. Als het met het elftal goed gaat, gaat het met mij ook goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen