Valencia haalt Garay, vier aanwinsten voor Standard

1 september 2016, 08:55

Ezequiel Garay is teruggekeerd in de Primera División. De Argentijnse international is van Zenit St. Petersburg naar Valencia verkast. De 29-jarige verdediger heeft vlak voor het sluiten van de transfermarkt een contract voor vier seizoenen getekend in Estadio Mestalla.

Valencia-coach Pako Ayesteran drong aan op het halen van defensieve versterkingen en heeft absoluut zijn zin gekregen van de clubleiding. Voor de komst van Garay werd namelijk ook al Eliaquim Mangala op huurbasis overgenomen van Manchester City. Garay speelde in zijn carrière ook al voor Benfica, Real Madrid, Racing Santander en het Argentijnse Newell's Old Boys.

Standard slaagvaardig op laatste dag

Standard Luik heeft maar liefst vier versterkingen gevonden op de laatste dag van de zomerse transferperiode. De Rouches haalden een verdediger, twee middenvelders en een spits: de Nigeriaandse linksachter Elderson Uwa Echiejile wordt met optie tot koop gehoord van AS Monaco en de middenvelders Wallyson Teixeira (Sporting, met koopoptie) en Farès Bahlouli (Monaco, zonder koopoptie) worden ook geleend. Tot slot komt Orlando Sa over van Maccaba Tel Aviv. De 28-jarige Portugese aanvaller heeft een vierjarig contract getekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen