Blind gaat wellicht wisselen: "Ik zal het niet nalaten"

2 september 2016, 13:02   Bijgewerkt: 2 september 2016, 14:25

In de met 1-2 verloren oefeninterland tegen Griekenland in het Philips Stadion werd nog maar eens op pijnlijke wijze duidelijk gemaakt dat er nog veel werk aan de winkel is voor het Nederlands elftal. Het valt te hopen dat het komende dinsdag in de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Zweden beter zal gaan. Bondscoach Danny Blind sluit niet uit dat hij gaat sleutelen aan zijn basisopstelling.

De internationals van Oranje waren duidelijk teleurgesteld na de 1-2 zege op Griekenland. Met vier duels zonder nederlaag leek de goede weg te zijn ingeslagen, maar niets was minder waar. Daags na de zeperd in Eindhoven herstelden de basisspelers in het krachthonk, de wisselspelers verschenen op het trainingsveld in Katwijk. Na de trainingssessies staat er nog een gezamenlijke lunch op het programma, alvorens de internationals een dagje vrij krijgen. Zaterdag melden ze zich weer in Amsterdam en dan gaat de focus volledig op de clash met Zweden.

De volop bekritiseerde Blind krijgt de taak om Oranje in deze moeilijke periode klaar te stomen voor de WK-kwalificatiecampagne. Mogelijk gaat hij mutaties aanbrengen in zijn basisopstelling. "Als ik denk dat ik hier en daar moet wisselen, dan zal ik dat niet nalaten", sprak Blind volgens het ANP. "Ze moeten hun hoofd nu snel leegmaken. Deze nederlaag moet niet blijven hangen. Tegen de Grieken waren er geen punten te verdienen. Tegen Zweden kunnen we wel winnen of verliezen."

Oranje trapt dinsdagavond om 20.45 uur met Zweden af in de Friends Arena in Solna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen