Pfister: "Duitsland kansloos op WK"

18 mei 2006, 13:33

Volgens Otto Pfister, de Duitse bondscoach van Togo, heeft Duitsland geen schijn van kans op het komende WK. Volgens de oefenmeester komen de mannen van bondscoach Jürgen Klinsmann op alle fronten tekort om een rol van betekenis te spelen.

"Ik zou het al knap vinden als Duitsland met dit materiaal de kwartfinale zou halen", zegt Pfister in de Britse krant The Independent over de kansen van het gastland. "Het is simpel: Duitsland heeft niet genoeg kwaliteit. Waar bijvoorbeeld de bondscoach van Brazilië moet nadenken wie hij op de bank zet, moet Klinsmann al nadenken welke elf spelers hij op kan stellen."

Overigens zal Pfister er een hele kluif aan krijgen om zelf een goed figuur te slaan tijdens het toernooi. De Duitser werd enige tijd geleden plotseling aangesteld als bondscoach, tot ontzetting van de Togolese selectie. De spelers wilden verder met succescoach Stephen Keshi, maar de Togolese bond koos voor Pfister. "Ik heb afgelopen donderdag pas voor het eerst kennis gemaakt met de spelers. Ik begin op nul en hopelijk kunnen we door een goede voorbereiding een goed toernooi spelen", aldus de Duitser.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen