Klich moet Ziyech doen vergeten: "Ik stond stand-by"

3 september 2016, 13:18

De lastige taak om Hakim Ziyech te doen vergeten rust komend seizoen op de schouders van Mateusz Klich bij FC Twente. De Pool werd door de eredivisionist weggeplukt bij 1. FC Kaiserslautern en zat al enige tijd te wachten op de transfer van Ziyech naar Ajax.

"Ik was blij met FC Twente, want ik wilde weg uit Duitsland. Als een club als FC Twente je dan volgt en wilt contracteren, kun je daar geen nee tegen zeggen", verklaart de oud-speler van PEC Zwolle tegen Twente TV. Afgelopen winter sprak hij voor het eerst met coach René Hake. "Er zijn toen nog geen officiële gesprekken gevoerd door mijn management, alleen met René. Dat kwam natuurlijk door Hakim Ziyech die misschien zou vertrekken. Hake wilde mij aantrekken als Hakim weg zou gaan. Ik stond stand-by."

In juni klopte Twente wederom aan bij de aanvallende middenvelder. "Maar het was toen nog niet duidelijk wat er met de club zou gaan gebeuren. Toen duidelijk was dat Twente in de Eredivisie zou blijven, zijn de gesprekken gestart. Maar het was eerst ook afhankelijk van het vertrek van Ziyech. Vorige week is alles goed gekomen. Ik maakte me wel een beetje zorgen, want de transfermarkt ging bijna dicht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen