Van Gaal ziet dat het goede kant op blijft gaan met AZ

4 september 2016, 09:17

Als oud-coach van de club houdt Louis van Gaal de verrichtingen van AZ nog nauwlettend in de gaten. De trainer liet zich zaterdag zien bij de club uit Alkmaar, waar hij het gloednieuwe trainingscomplex officieel opende. Bij de opening van het topsportcentrum zei Van Gaal dat hij denkt dat het alleen maar de goede kant op kan blijven gaan bij AZ.

RTV Noord-Holland ving het gesprek tussen parlementair verslaggever en AZ-fan Frits Wester en Van Gaal op beeld. "Het is niet zo dat je door de ontwikkeling van een fantastische accommodatie opeens gaat voetballen", waarschuwde Van Gaal eerst. "Maar er is een topsportklimaat ontwikkeld en het kan daarom alleen maar die kant op gaan", sprak de oud-bondscoach van Oranje, wijzend met zijn vinger in de lucht.

Van Gaal wist AZ in 2009 tot kampioen van Nederland te kronen. Of dat nog een keer lukt door de bouw van het nieuwe trainingscomplex, laat de oefenmeester in het midden. "Het gaat nog altijd om de visie van de mensen in de organisatie en de spelers", zegt hij. "Als je dat samenbrengt, dan is de kans aanwezig dat je weer kampioen kan worden", aldus Van Gaal, die wel stabiliteit ziet bij AZ. "Het beleid van Gerbrands en Brands wordt gecontinueerd door het huidige bestuur."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen