Argentinië-debuut Dybala: droom wordt nachtmerrie

4 september 2016, 11:17

Paulo Dybala mocht dankzij zijn verbluffende prestaties bij Juventus debuteren voor de Argentijnse ploeg. Dat deed de aanvaller deze week tegen Uruguay, de met 1-0 gewonnen wedstrijd waarin Lionel Messi weer in actie kwam na het intrekken van zijn besluit om te stoppen bij Argentinië. Het debuut van Dybala ging van een droom naar een nachtmerrie.

Dybala mocht in de basis starten, maar redde de rust niet wegens twee gele kaarten en dus een rode prent. Zijn droom om met Messi te spelen kwam uit, maar ging over in een nachtmerrie. "Ik had nog nooit met Messi gespeeld. Dat was een droom en dat heb ik bereikt. Mijn rode kaart was een verschrikkelijk moment, omdat het tot dat moment een zeer speciale dag was", aldus Dybala tegen de Argentijnse krant Olè.

Messi steunde Dybala na diens rode kaart. "Toen ik weggestuurd werd, ontfermde hij zich over mij. Hij zei dat ik rustig moest blijven en dat het kon gebeuren. Dat het niet mijn fout was, maar die van de scheidsrechter. Hij is de leider van het team. Ik dacht eerst dat ik nooit met hem samen kon spelen, toen hij zijn afscheid aankondigde na de Copa América. Gelukkig voelde hij de verantwoordelijkheid en draagt hij het Argentijnse shirt nog steeds."

Messi kroonde zich ondanks de numerieke minderheid tot matchwinner tegen de Uruguayanen: 1-0.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen