Löw blij met dubbelklapper Müller: "Dat zal hem goed doen"

5 september 2016, 09:16

Duitsland beleefde zondagavond een prima start in de kwalificatiereeks voor het WK 2018. Die Mannschaft won dankzij doelpunten van Thomas Müller (tweemaal) en Joshua Kimmich met 3-0 van Noorwegen. Joachim Löw was na afloop een tevreden coach.

Löw, sinds 2004 al betrokken bij de Duitse ploeg en sinds 2006 de bondscoach van onze oosterburen, heeft een goed gevoel overgehouden aan de kwalificatie-opener. "We speelden goed en domineerden de wedstrijd. Noorwegen is niet de moeilijkste tegenstander, maar we hebben het baltempo hoog gehouden. Het was mooi dat we al vroeg aan de leiding kwamen door een typische Thomas Müller-goal. Dat zal hem goed doen", schat Löw in. De bondscoach zag de aanvaller van Bayern München een moeizaam EK spelen.

Ondanks de comfortabele zege blijft Löw kritisch. "We hebben de tegenstander wel een paar kansjes gegeven. Dat was wel frustrerend, maar kan niet altijd voorkomen worden. Er zijn nog genoeg vlakken waarop we kunnen verbeteren, zoals het rendement en de omschakeling naar voren toe", aldus de Duitse bondscoach. "Ook de uitvoering in de laatste dertig minuten van een wedstrijd moeten beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen