Meijers zoekt naar verschil met vorig jaar voor ADO Den Haag

5 september 2016, 17:37

ADO Den Haag is uitstekend aan het huidige seizoen in de Eredivisie begonnen. Na vier wedstrijden staat het puntentotaal op tien punten. Het is voor de Residentieclub de beste competitiestart sinds 1971.

"Het is nu allemaal hosanna. Iedereen vraagt naar de verklaring. Wat is het verschil met vorig jaar?", vraagt aanvoerder Aaron Meijers zich hardop af in gesprek met Omroep West. "Het is moeilijk aan te geven. We zullen ook een mindere periode gaan kennen, maar dan moeten we gewoon doorgaan met hoe we tot nu toe bezig zijn geweest."

Meijers is blij dat het ADO is gelukt Tom Trybull en José San Roman vast te leggen. "Ik wil niet zeggen dat het voor San Roman een cultuurshock is, maar het is wel een andere voetbalstijl die ze in Argentinië hebben. Het zijn jongens van andere competities. Daar kunnen wij ook dingen van leren. Dat is alleen maar positief."

ADO begon aan het seizoen met een riante 3-0 overwinning op Go Ahead Eagles. Vervolgens werden ook Vitesse (2-1) en Excelsior (2-1) aan de zegekar van de club uit Den Haag gebonden. In de vierde speelronde snoepte Heracles Almelo (1-1) de eerste punten af van ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen