Kane neemt geen corners meer: "Hebben erom gelachen"

6 september 2016, 08:45

Tijdens het Europees kampioenschap 2016 was Engeland een van de ploegen die het meest teleurstelde. De verwachtingen waren zoals altijd hoog gespannen, maar in de achtste finales bleek IJsland te sterk. Eén van de aspecten in het Engelse spel waar veel kritiek op werd gegeven, was het feit dat Harry Kane door de toenmalige bondscoach Roy Hodgson werd aangewezen als cornernemer.

Onder de nieuwe bondscoach Sam Allardyce is het dan ook Wayne Rooney die achter de hoekschop gaat staan. Naar eigen zeggen sprak Kane nog met Allardyce over de corners. "We hebben er even om gelachen en een grapje over gemaakt", zo tekende de BBC uit zijn mond op. "Ik ben blij dat ik nu weer in de zestienmeter sta en hopelijk scoor ik binnenkort uit een hoekschop."

Engeland won de eerste wedstrijd in het kader van kwalificatie voor het WK in Rusland met 0-1 van Slowakije. Het doelpunt van Adam Lallana viel vlak voor tijd, maar was genoeg voor de zege. Op het EK 2016 stonden beide ploegen ook tegenover elkaar. Toen trad Engeland met een B-team aan en eindigde de wedstrijd in 0-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen