Dost na misser en afgekeurde goal: "Ik ben pissig"

7 september 2016, 08:12

Bas Dost baalt stevig van het 1-1 gelijkspel van het Nederlands elftal in en tegen Zweden. Zeker omdat de spits, die na 66 minuten spelen binnen de lijnen kwam, een goede kans had op de 1-2 en in de blessuretijd ten onrechte een doelpunt afgekeurd zag worden.

"Natuurlijk is dit hartstikke zuur. Anders win je hier gewoon, en dat was ook verdiend geweest. We hebben goed gespeeld en veel kansen gecreëerd", zegt Dost tegen Telesport over de 1-1. Hij is duidelijk: "Volgens mij was het een zuivere treffer. Bij een kopbal wordt er altijd wel een beetje geduwd, maar dan had hij nog wel heel vaak kunnen fluiten. Zulke duels komen heel veel voor. Het is jammer, want we verdienden de zege. En we konden ook wel eens een succesje gebruiken", aldus Dost.

Voor de afgekeurde treffer had Dost eigenlijk al voor de 1-2 moeten zorgen. De spits van Sporting Clube de Portugal mikte echter over. "Ik kon er net niet helemaal goed bij. Maar die bal had er in gemogen. Ik had daarvoor ook een kans, die had er ook wel in gemogen. Dan had je het hele gezeik nu niet gehad. Natuurlijk ben ik pissig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen