Marokko
0 – 0
Spanje

Higuaín grootverdiener in Serie A, De Boer derde coach

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 september 2016 – De salarissen van de spelers en trainers in de Serie A zijn prijsgegeven. In het overzicht dat gepubliceerd is in La Gazzetta dello Sport komt naar voren dat Gonzalo Higuaín de bestbetaalde speler is in de Italiaanse competitie. Frank de Boer is de op twee na bestbetaalde coach.

Higuaín grootverdiener in Serie A, De Boer derde coach

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AS Roma-speler Daniele De Rossi was met een jaarsalaris van 6,5 miljoen euro de duurste speler, maar Higuaín heeft deze status overgenomen na zijn transfer van Napoli naar Juventus. De Argentijn strijkt 7,5 miljoen euro per jaar op. Zijn Turijnse werkgever heeft het grootste spelersbudget (145 miljoen euro) van de Serie A, voor Internazionale (120 miljoen euro). Roma (92 miljoen euro) is derde, AC Milan (80 miljoen euro) en Napoli (75 miljoen euro) completeren de top-vijf. Het overzicht is overigens exclusief bonussen. Crotone is de nummer laatst op het lijstje, met een salarisbesteding van 14 miljoen euro.

Massimiliano Allegri is de duurste coach, met een salaris van 5 miljoen euro per seizoen. Dat was eerst Roberto Mancini (5,3 miljoen euro), die bij Inter plaatsgemaakt heeft voor Frank de Boer. De Nederlandse coach verdient 2,5 miljoen euro per jaar en staat daarmee derde. De nummer twee is Roma-coach Luciano Spalletti (3 miljoen euro).

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd