Gullit spreekt zich weer uit: "Het is een rommeltje"

7 september 2016, 20:28

Aan de Ruud Gullit-soap bij Oranje lijkt maar geen einde te komen. De voormalig voetballer die in beeld was als nieuwe assistent bij het Nederlands elftal heeft zich donderdag weer uitgesproken over het mislopen van een dienstverband bij de KNVB. Tegen The Guardian zegt Gullit dat het 'een rommeltje' is bij de Nederlandse voetbalbond.

"Op dit moment is het Nederlandse voetbal een rommeltje. Dat doet mij pijn, want ik wil dat Nederland naar het WK in Rusland gaat", steekt Gullit van wal. De voormalig voetballer was dicht bij een contract, maar door een botsing met Hans van Breukelen ging het toch nog mis. "Ik ben meer te weten gekomen van deze problemen in de top van de bond. Ik heb gezegd dat, als ze me nog nodig denken te hebben, maar terug moeten komen als alle problemen zijn opgelost. Op deze manier begin ik er niet aan. Dat is een erg goede beslissing van mij geweest, want hoewel mijn hart "ja" zei, zeiden mijn hersenen "nee".'

Van Breukelen, de technisch directeur van de KNVB, liet zich eerder vandaag al kritisch uit over zijn eigen rol in de Gullit-situatie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen