Van der Maarel op de weg terug: "Ik kom van ver"

7 september 2016, 22:47

Mark van der Maarel is op de weg terug bij FC Utrecht na een zware knieblessure. De rechtsachter is nog niet volledig fit, maar beseft dat hij goede stappen zet in de revalidatie. Hij realiseert zich ook dat het lastig wordt om direct weer een basisplaats te veroveren in de ploeg van Erik ten Hag.

In gesprek met FOX Sports geeft de verdediger een update over zijn herstel. "Ik kom van ver. Ik heb vorig seizoen eigenlijk met veel pijn gespeeld en daar wilde ik eigenlijk vanaf. Met de staf heb ik daarom een traject uitgestippeld om me weer fit te krijgen. De ernst van de klachten bleek toch wat serieuzer, ik had verwacht om er weer eerder bij te zijn. Maar de laatste drie weken maken we veel stappen."

Van der Maarel mag inmiddels weer met de bal trainen. "Ik train ook weer met de groep erbij, dat is ook wel prettig. Als je alleen in de gym zit en de jongens gaan telkens naar buiten, dan is dat naar", zegt de rechtsback, die weet dat hij zal moeten vechten voor een plaats in het elftal. "Ook ik moet mijn plekje verdienen, zo simpel is het. Daar ben ik op gebrand, maar we moeten dit stap voor stap doen. Voordat ik echt de strijd weer kan aangaan."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen