Haye over zijn tijd bij AZ: "Er zat meer in"

8 september 2016, 21:09

Voor Thom Haye is de uitwedstrijd van zijn club Willem II van komende zaterdag een bijzondere. De 21-jarige middenvelder gaat met zijn team op bezoek bij AZ, de club waarvan hij de jeugdopleiding doorliep en waar hij op zijn negentiende debuteerde in het betaald voetbal. Deze zomer stapte Haye over naar Willem II.

"Hoe het was om AZ te verlaten? Aan de ene kant wel jammer, omdat ik niet het gevoel heb dat ik het maximale eruit heb gehaald. Er zat meer in", aldus Haye op de officiële website van AZ. "Aan de andere kant vond ik het een juist moment om een stap te maken. Ik ben nu goed bezig, sta elke week aan de aftrap en krijg de minuten die ik nodig heb. Dat is voor mij het belangrijkste. Ik denk dat het een goede keus is geweest om naar Willem II te gaan."

Haye verklapt dat Willem II afwachtend gaat spelen tegen AZ. "AZ speelt thuis en zal vanzelfsprekend meer moeten komen. Als wij goed voor de dag komen, kan het een leuke wedstrijd met goed voetbal worden. Het zal in ieder geval voor mij een gek gevoel zijn om terug te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen