Van der Hart: "Heb heel weinig krediet in Nederland"

10 september 2016, 10:36   Bijgewerkt: 10 september 2016, 11:08

Mickey van der Hart is momenteel de onbetwiste eerste doelman van PEC Zwolle, maar de keeper merkt dat er nog altijd een zweem van negativiteit om hem heen hangt. De voormalig speler van Ajax is tevreden over zijn eigen spel, maar vindt het jammer dat hij vaak kritiek krijgt.

"Dit is een van de beste periodes uit mijn carrière, Maar het zou wel lekker zijn als het een keer wat zou opleveren. Het gaat uiteindelijk om de punten en daar hebben we er helaas nog maar één van", zegt de keeper tegen De Stentor. Hij merkt dat hij vaak kritiek krijgt.  "Geen idee waar het vandaan komt, maar ik heb blijkbaar heel weinig krediet in Nederland. Ik kwam op mijn achttiende bij het eerste van Ajax en werd de hemel ingeschreven. Het verwachtingspatroon was heel hoog. Toen het daarna wat minder ging, kreeg ik de volle laag."

Zijn dieptepunt beleefde Van der Hart als keeper van Go Ahead Eagles, toen hij tegen Ajax onder een terugspeelbal door trapte. "Dat polletje zal me de rest van mijn carrière achtervolgen", beseft hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen