Herstelde Ronaldo legt basis voor ruime zege van Real

10 september 2016, 17:56

Real Madrid heeft ook haar derde wedstrijd van dit La Liga-seizoen gewonnen. De ploeg van coach Zinedine Zidane zegevierde zaterdag in het eigen Estadio Santiago Bernabeu met 5-2 over Osasuna.

Cristiano Ronaldo had aan zes minuten voldoende om de 1-0 te maken voor Real. De Portugese aanvaller, die twee maanden aan de kant stond doordat hij in de gewonnen EK-finale tegen Frankrijk een knieblessure opliep, scoorde geheel ongedekt op aangeven van Gareth Bale. In de laatste vijf minuten van de eerste helft liep Real uit naar een veilige marge. Danilo was in de veertigste minuut verantwoordelijk voor de 2-0, Sergio Ramos kopte vijf minuten later uit een hoekschop de derde treffer op het scorebord.

Pepe, de collega centraal achterin van Ramos bij Real, was in de 56ste minuut goed voor de 4-0.

Ook hij trof bij een hoekschop doel met het hoofd. Luka Modric knalde vijf minuten later, vanaf de rand van het penaltygebied, de 5-0 op het scorebord. Oriol Riera en David García deden in de laatste 26 minuten nog iets terug voor Osasuna, dat tussendoor ook nog een penalty miste via Roberto Torres. De bezoekers uit Pamplona eindigden de wedstrijd met tien man, Cayetano Bartolomé Bonnin Vásquez kreeg in de 79ste minuut zijn tweede gele kaart.

Real Madrid heeft na drie duels in La Liga de volle negen punten. Las Palmas en FC Barcelona kunnen later op de avond langszij komen. Daarvoor moeten ze winnen van respectievelijk Sevilla (uit) en Deportivo Alavés (thuis).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen