PEC Zwolle en FC Utrecht delen de punten

10 september 2016, 21:17   Bijgewerkt: 10 september 2016, 21:23

Heel lang leek het erop dat PEC Zwolle haar eerste overwinning van het seizoen ging boeken, totdat het alsnog mis ging in blessuretijd. Calvin Verdonk moest met rood van het veld nadat hij Giovanni Troupée een scoringskans ontnam en de toegekende penalty werd feilloos benut door Sébastien Haller. Zo deelden beide ploegen de punten en is het nog steeds wachten op de eerste overwinning.

Beide ploegen gingen vanavond voor de eerste overwinning van het seizoen. Zowel PEC Zwolle als FC Utrecht is dit seizoen uiterst moeizaam begonnen en de Blauwvingers stonden voorafgaand aan dit duel zelfs met één punt op de laatste plaats. FC Utrecht doet het nog niet veel beter want zij behaalden tot dusver slechts twee punten.

Om het tij te doen keren versterkten de Zwollenaren zich onlangs met de Deense spits Nicolas Brock-Madsen. Hij kwam over van Birmingham City en moet Lars Veldwijk doen vergeten. Hij toonde zich vanavond onverzettelijk, kopsterk en vaak aanspeelbaar, maar grote kansen kreeg hij niet. Dit gold ook voor de aanvallers van FC Utrecht, Sébastien Haller en Richairo Zivkovic, die niet gevaarlijk wisten te worden.

In het verdere verloop van de eerste helft bleef het spelbeeld hetzelfde. Utrecht met veel balbezit, maar weinig tot geen grote kansen. Dit veranderde aan het begin van het tweede bedrijf, toen PEC Zwolle meer van zich deed spreken. De beste mogelijkheid voor de thuisploeg was voor Brock-Madsen. Hij schoot naast, nadat hij de bal zomaar in de voeten gespeeld kreeg door Strieder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen