Napoli neemt in tweede helft afstand van Palermo

10 september 2016, 22:49

Napoli heeft de lastige uitwedstrijd tegen Palermo met ruime cijfers gewonnen. De ploeg van coach Maurizio Sarri zegevierde zaterdag met 0-3 in het Stadio Renzo Barbera. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.

Marek Hamsik opende twee minuten na de pauze de score voor Napoli. De Slowaak trof doel op aangeven van Faouzi Ghoulam. José Callejón was in de 51ste en 65ste minuut verantwoordelijk voor respectievelijk de 0-2 en 0-3. Arek Milik, deze zomer voor ruim 30 miljoen euro overgenomen van Ajax, werd bij Napoli in de 67ste minuut naar de kant gehaald. Bij Palermo bleef Ouasim Bouy, gehuurd van Juventus, op de bank.

Napoli staat met zeven punten uit drie wedstrijden op de tweede plaats in de Serie A. Koploper Juventus is na drie speeldagen nog zonder puntenverlies. De titelverdediger won eerder op de dag de thuiswedstrijd tegen Sassuolo met 3-1.