Vd Gaag geniet: "Besproken dingen kwamen eruit"

11 september 2016, 09:46

Na vijf speelronden staat de teller van het aantal overwinningen bij Excelsior al op drie. Na FC Twente en FC Groningen werd zaterdagavond ook Heracles Almelo verslagen. Na 22 minuten stond het al 3-0 tegen de Heraclieden, die er uiteindelijk nog wel 3-1 van maakten. Mitchell van der Gaag is logischerwijs een tevreden trainer.

Van der Gaag heeft genoten van zijn ploeg. "De eerste helft was te vergelijken met die tegen FC Groningen, alleen toen scoorden we niet zo vaak", aldus de Excelsior-trainer. "De dingen die we van tevoren besproken hebben, kwamen eruit. Daarbij is het natuurlijk lekker dat de bal er al na 28 seconden in lag."

Na de theepauze ebde het wel wat weg bij Excelsior. "We wilden ook na rust van de goal af blijven spelen, maar je zag wel dat de vermoeidheid toenam", verklaart Van der Gaag, die Vincent Vermeij na 67 minuten de 3-1 zag aantekenen. "Daarna hadden we het 5 tot 10 minuten moeilijk, maar via Terell Ondaan hadden we vervolgens nog 4-1 kunnen maken", aldus Van der Gaag.

Toch kan men heel tevreden zijn op Woudestein, aangezien Excelsior momenteel op de vijfde plaats staat in de Eredivisie. "Na twee nederlagen op rij, was iedereen zich ervan bewust dat we niet in de goede seizoenstart moesten blijven hangen. We kunnen tevreden zijn over de eerste helft tegen Heracles en zijn uiteraard blij met deze overwinning", besluit Van der Gaag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen