Vd Looi ziet Willem II groeien: "Nu nog in de zestien"

11 september 2016, 09:54

Willem II had zaterdagavond 61 procent balbezit in de uitwedstrijd tegen AZ, maar vertrok zonder punten naar Tilburg. Er werd met 2-0 verloren in het AFAS Stadion, waar Alireza Jahanbaksh en Levi Garcia trefzeker waren. Trainer Erwin van de Looi baalt van het resultaat, maar vindt dat het getoonde spel perspectief biedt.

Willem II vergat zichzelf te belonen in Alkmaar. "Dat is een heel vervelende quote. Ik hou niet van die clichés, maar het is natuurlijk wel duidelijk dat we geen goal hebben gemaakt en dat je dan niet kan winnen", aldus Van de Looi in gesprek met de NOS. "We kunnen negatief zijn vanwege het resultaat, maar ik vind dat we heel veel dingen goed doen. Beter dan aan het begin van het seizoen. We moeten alleen nog beter worden in de vijandelijke zestien meter."

"We konden het in de opbouw best goed uitspelen en kwamen er regelmatig door", constateerde Van de Looi. "In de zestien hadden we het echter moeilijk en daar moet het uiteindelijk toch gebeuren. Het is best lastig om door het defensieve blok van AZ te komen, met Vlaar, Van Eijden en Luckassen. Dat lukt niet veel ploegen, ons ook niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen