Ronaldo: "Wat maakt mij Xavi uit? Hij speelt in Qatar"

11 september 2016, 13:37

Cristiano Ronaldo heeft een sneer uitgedeeld aan Xavi. De voormalig middenvelder van FC Barcelona sprak deze week uit dat hij Lionel Messi verreweg de beste speler ter wereld vindt en dat het onzin is om hem met Ronaldo te vergelijken.

"Alleen een gek weet niet dat Cristiano Ronaldo een elitespeler is, maar hij heeft gewoon de pech dat hij op hetzelfde moment speelt als Leo. De enige mensen die de twee spelers met elkaar vergelijken, zijn de mensen in Madrid", waren de woorden die Xavi sprak. Na de 5-2 zege van Real Madrid op Osasuna kwam Ronaldo met een reactie.

"Ik ben de speler waarop het meest gezocht wordt op internet", counterde Ronaldo. "Als spelers of coaches op de voorpagina van een krant willen komen, dan spreken ze over mij. Dat is normaal. Maar wat maakt het mij uit wat Xavi zegt?", aldus de Portugees. "Hij speelt in Qatar, het is niet relevant. Hij heeft alles gewonnen, maar de Gouden Bal niet", aldus Ronaldo, die deze prijs al driemaal won.

Ronaldo zegt verder dat hij helemaal fit is. "Ik heb genoeg rust gehad en voel me goed. Ik zou wel weer negentig minuten kunnen spelen", aldus de vedette van Real Madrid, die 66 minuten meedeed tegen Osasuna en één keer scoorde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen