"Maak Van Gaal hoofdtrainer en Blind weer assistent"

12 september 2016, 09:39

Er is veel te doen rond de technische staf van het Nederlands elftal. De KNVB moet op zoek naar vervangers van assistent-bondscoaches Dick Advocaat en Marco van Basten. Hoewel Denny Landzaat genoemd wordt als een gegadigde, komt Co Adriaanse met een andere suggestie.

Adriaanse vindt dat de KNVB bondscoach Danny Blind teruggeschoven moet worden en dat Louis van Gaal weer aan het roer moet komen staan bij Oranje. "Blind is geen hoofdtrainer. De bondscoach moet de beste trainer van Nederland zijn. Maak Louis van Gaal hoofdtrainer en Danny weer assistent. Dan heb je geen assistent meer nodig", stelde Adriaanse bij het NOS-programma Studio Voetbal.

De oud-coach van onder meer Willem II, Ajax, AZ, FC Porto en Red Bull Salzburg trekt de lijn door naar de bond zelf. "Dat geldt ook voor de organisatie. De KNVB is in Nederland het hoogste orgaan. Daar moeten de beste mensen werken in mijn ogen. De beste algemeen directeur, de beste technisch directeur en de beste trainer dus. De besten zijn Toon Gerbrands, Marcel Brands en Louis van Gaal", aldus Adriaanse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen