De Boer: "Nog niet bezig met Juventus"

14 september 2016, 15:29

Voetbalminnend Italië maakt zich op voor de titanenstrijd tussen Internazionale en koploper Juventus die aanstaande zondag plaatsvindt, maar volgens trainer Frank de Boer is zijn selectie daar helemaal nog niet mee bezig. "Er is al een hoop aandacht in de media voor die wedstrijd, maar wij focussen ons nu echt alleen op onze volgende wedstrijd", aldus de oefenmeester tijdens een persconferentie.

De Boer treedt donderdagavond met Inter aan tegen het Israëlische Hapoel Be'er Sheva in de eerste poulewedstrijd van de Europa League. Niet bepaald een affiche om bij te watertanden maar voor De Boer toch een wedstrijd van groot belang. "Het zou geweldig zijn als we drie punten pakken in ons eerste Europa League-duel. Of je nou een speler bent of een coach, bij Inter wil je elke wedstrijd winnen."

Inter staat momenteel na drie speelrondes op een teleurstellende elfde plaats in de Serie A. Tijdens de persconferentie liet De Boer weten zich geen zorgen te maken over zijn ploeg. "We werken keihard, dus dan moeten de goede resultaten uiteindelijk wel komen. In sport en in het leven kunnen dingen zomaar ineens omslaan. We moeten blijven knokken en het positieve gevoel in de ploeg houden door meer wedstrijden te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen