Stegeman zet Vujicevic voor Ajax-clash uit selectie

16 september 2016, 13:15

Met vijf punten na vijf speelronden staat er een mooie maar ook zware thuiswedstrijd op Heracles Almelo te wachten. De Heraclieden nemen het zondagmiddag vanaf 16.45 uur in het eigen Polman Stadion op tegen Ajax. Dat doen ze zonder de geblesseerde Ramon Zomer en Mark-Jan Fledderus (beiden knie). Achter de naam van Peter van Ooijen staat wegens ziekte nog een vraagteken.

Wat verder opvalt, is dat Dario Vujicevic voor een bepaalde tijd niet tot de eerste selectie van Heracles zal behoren. Hij is disciplinair geschorst. "Het teambelang staat bovenaan, niet het individuele belang. Daar is een probleem met Dario en dat gaan we oplossen. In het verleden hebben we bewezen dat we dat kunnen, dat gaan we ook met Dario proberen te doen", zegt coach John Stegeman op de clubwebsite.

De keuzeheer van Heracles wil de komende tijd nieuwe spelers inpassen. "Wij gaan zo snel mogelijk toewerken naar een vaste basis. Lerin Duarte en Samuel Armenteros kunnen daar zeker toe behoren. Ze zijn steeds verder in het proces van fit worden. De wedstrijd tegen Ajax is altijd interessant, het is een uitdaging tegen topclubs te spelen en zeker thuis. Wij hebben het traditioneel moeilijk tegen Ajax, daar moet maar eens een kentering in komen. Zij pakken de laatste tijd punten en doen het Europees goed. Gisteren hebben ze de moeilijke uitwedstrijd bij Panathinaikos gewonnen. Als je Ajax laat voetballen krijg je het moeilijk, dat zullen we goed moeten organiseren", aldus Stegeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen