Internazionale-voorzitter blijft De Boer steunen

16 september 2016, 20:20

Internazionale is niet van plan om trainer Frank de Boer af te vallen na de matige resultaten van de Milanese club. Voorzitter Erick Thohir nam het vandaag openlijk op voor de noodlijdende trainer, die van de Italiaanse media de volle laag kreeg na de verloren Europa League-wedstrijd tegen Hapoel Be'er Sheva (0-2). 

"De eerste wedstrijd van de Europa League verliep helaas niet volgens plan", aldus de voorzitter op de website van Inter. Thohir zoekt de schuld voornamelijk bij de spelersgroep, die in zijn ogen flink tekortschoot tegen de Israëlische voetbaldwerg Hapoel. "Het optreden van de spelers was niet naar verwachting. We moeten ons niet af laten leiden en achter Frank de Boer blijven staan. Hij zal een manier vinden om deze spelersgroep te laten groeien en de club terug te leiden naar de positie waar die thuishoort. We moeten minder praten en harder werken."

Inter beleeft een moeizame start van het voetbalseizoen. De ploeg uit Milaan staat na drie wedstrijden in de Serie A op een teleurstellende elfde plaats. Tijd om bij de pakken neer te zitten is er niet want aanstaande zondag komt koploper Juventus al op bezoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen