Botteghin beseft: "Tijd om te genieten is er niet"

17 september 2016, 09:48

Hoewel de zege op Manchester United in de Europa League een prachtig resultaat was voor Feyenoord, moet de ploeg razendsnel de focus verleggen naar een nieuwe kraker. Morgen (zondag) gaat het team van Giovanni van Bronckhorst op bezoek bij concurrent PSV. Volgens Eric Botteghin zijn de Rotterdammers klaar voor de topper.

"Tijd om na te genieten krijgen we niet in deze maand. Zo spelen als we in de eerste helft tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal deden, dat mag ons niet meer gebeuren. Maar we zijn ook iets verder nu. Er is veel vertrouwen", vertelt de centrumverdediger aan De Telegraaf.

De wedstrijd tegen Man United (1-0) vrat energie bij Feyenoord, maar volgens Botteghin kunnen de spelers snel herstellen voor het duel met PSV. "Daarvoor is alles op de club aanwezig. Dat begint gelijk na de wedstrijd al met herstelshakes, massages, koudwaterbaden, goed eten en vitaminepillen. Je krijgt zelfs een tablet om goed in slaap te kunnen komen. Dat is door de adrenaline heel moeilijk na de wedstrijd."

De topper tussen PSV en Feyenoord begint zondag om 14.30 uur. De Rotterdammers hebben de eerste vijf duels gewonnen en staan op vijftien punten, PSV heeft dertien punten verzameld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen