Sevilla speelt gelijk tegen negen man van Eibar

17 september 2016, 21:07

De tegenstander kreeg twee rode kaarten, desondanks heeft Sevilla FC de uitwedstrijd tegen SD Eibar niet weten te winnen. De Europa League-houder bleef zaterdag in het Estadio Municipal de Ipurúa steken op een 1-1 gelijkspel tegen de Basken.

Bij rust zag het er goed uit voor Sevilla. Luciano Vietto bracht de Andalusiërs in de 27ste minuut aan de leiding en vlak voor de pauze werd Eibar-keeper Yoel met een directe rode kaart van het veld gestuurd. Met een man minder kwam de thuisclub in de 64ste minuut door toedoen van Pedro León toch langszij. In de 86ste minuut kreeg ook Eibar-speler Dani García een directe rode kaart, maar tegen negen man wist Sevilla het verschil niet meer te maken.

Sevilla heeft nu acht punten uit vier duels, waarmee het samen met Atlético Madrid op de derde plaats staat in La Liga. Atlético won eerder op de dag met 5-0 van Sporting de Gijón. Real Madrid en FC Barcelona gaan met negen punten aan de leiding. De Catalanen waren zaterdag met 1-5 te sterk voor CD Leganes, Real gaat zondag nog op bezoek bij Espanyol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen