Denswil belangrijk voor Brugge, Zulte Waregem wint ook

17 september 2016, 22:35

Mede door een doelpunt van Stefano Denswil heeft Club Brugge, na een reeks van drie duels waarin slechts één punt werd gepakt, weer eens gewonnen in de Belgische competitie. De landskampioen zegevierde zaterdag in het eigen Jan Breydel Stadion met 3-2 over KAS Eupen.

Club Brugge, dat eerder deze week in de Champions League met 0-3 verloor van Leicester City, kwam tegen Eupen nog wel op achterstand. Henry Onyekuru bracht de bezoekers in de negende minuut aan de leiding. Jelle Vossen had met twee rake penalty's (1-1 en 3-1) een groot aandeel in de afwending van een Brugse crisis, Denswil was tussendoor verantwoordelijk voor de 2-1. Eupen-speler Luis García legde in de slotfase, vanaf elf meter, de eindscore vast op 3-2. Naast Denswil hadden ook Ruud Vormer en Ricardo van Rhijn een basisplaats bij Club Brugge.

Met tien punten uit zeven duels staat Club Brugge voorlopig zevende in de Belgische competitie. Koploper Zulte Waregem won thuis met 2-1 van KV Kortrijk. M'Baye Leye maakte een klein kwartier voor tijd het verschil. Kortrijk-speler Elohim Rolland kreeg enkele minuten daarna zijn tweede gele kaart. Zulte Waregem heeft nu zestien punten, vier meer dan nummers twee Anderlecht en KAA Gent. Die teams gaan zondag nog op visite bij respectievelijk Racing Genk en Oostende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen