Hake: "Langere periode in wedstrijd was het genieten"

17 september 2016, 23:10

FC Twente-coach René Hake loofde na de overwinning op ADO Den Haag zijn spelers en de supporters van de Overijsselse club. De Tukkers wonnen zaterdag in de eigen Grolsch Veste met 4-1 van de Residentieclub.

"Ik denk dat het een terechte overwinning was", zegt Hake op de clubwebsite. "Vooral de manier waarop was mooi om te zien met deze jonge honden. Je weet dat de potentie er is, maar het is dan altijd de vraag of het eruit komt. Vorige week was dat de eerste helft niet het geval, maar toen kon je in de tweede helft al goede dingen zien en dat hebben we tegen ADO voortgezet. Een langere periode in de wedstrijd was het genieten. We hadden vanaf het begin veel de bal en hadden een vrije trap nodig om het duel open te breken."

"Met de vrije trap zag je dat we specifieke kwaliteiten hebben op zo'n moment. Daarna gingen we vrijer spelen en creëerden we veel. Je zag ook een aantal momenten van slordigheid, omdat we het dan te mooi willen doen. Dat is inherent aan de spelers die we hebben. Daarmee gaan we hard aan het werk en we gaan ze zeker constanter krijgen. Als je dan in de laatste minuut de kroon op de wedstrijd zet met de 4-1, dan is het mooi om de wisselwerking met het publiek te zien en samen de zege te vieren", aldus Hake.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen