Streppel: "Zal deze wedstrijd niet snel vergeten"

17 september 2016, 23:28

SC Heerenveen won zaterdag met 0-3 bij Roda JC Kerkrade, toch bleef coach Jurgen Streppel na afloop ook kritisch. De Friezen zagen dat de tegenstander na de 43ste minuut, als gevolg van twee rode kaarten, met negen man verder moest. Heerenveen leidde op dat moment al met 0-1, maar de laatste twee treffers lieten tot het laatste kwart van de partij op zich wachten.

"Na rust moeten we de 2-0 en 3-0 maken. Voor hetzelfde geld valt hij bij ons nog een keer binnen", aldus Streppel op de officiële website van SC Heerenveen. De oefenmeester vond dat zijn team niet goed bij de les was. "In zo'n situatie moet je tempo maken en het via de vleugels uitspelen. Als je na rust snel scoort, kan je hier een monsterscore neerzetten."

Streppel spreekt van een rare avond. "Je hoopt hier te winnen, maar als Roda dan al na 45 minuten met negen man staat, krijg je wel een gekke wedstrijd. Dit is er eentje die ik niet snel zal vergeten", vervolgt hij. Heerenveen eindigde zelf ook niet met elf man, Shay Facey kreeg een kwartier voor tijd zijn tweede gele kaart. Streppel: "Onnodig. Maar dat weet hij zelf ook. We gaan steeds beter spelen, alleen moeten de schoonheidsfoutjes, zoals de kaarten die we vanavond pakten, er nog wel uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen